top of page

ONS VERHAAL

“Het is altijd onze droom geweest om iets voor onszelf te beginnen in de sport”
 

Marcel Honingh en Jolanda Beuving zijn op 1 maart 2002 begonnen met “Total Body” in Uithoorn. Op 1 januari 2006 zijn ze verhuisd naar Mijdrecht en werd de sportschool omgetoverd tot: “Beuving Sport”. Exact 9 jaar later, op 1 januari 2015, zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie in Mijdrecht en kreeg de sportschool de naam “Beuving Lifestyle“.

Jolanda is al jaren actief in de fitnesswereld en heeft in 2000 haar Nederlandse titel gewonnen als Miss Fitness Nederland.

 

In 2004 haalde zij haar wereldtitel binnen: Wereldkampioen Fitness. Tevens haalde zij de titels Miss Universe, Miss & Mister Universe (met Yorick Bakker) en overall winnares Miss World 2004. Zij werd de eerste TOP sporter die een A-status kreeg van het NOC/NSF.
 

Als fitnesscoach van Nederland is zij bestuurslid van de Europese bond EBPF (dames comité) en de wereldbond WBPF.

Zij traint diverse fitness-atleten en prof-sporters, maar ook diverse teams om hun doel te bereiken. Ook schrijft zij columns en blogs voor Sportkrant Amstelland en diverse andere bladen. Daarnaast geeft Jolanda veel Personal Trainingen aan mensen die hun doel willen bereiken.

 

Marcel heeft jaren in het Nederlands Rugby team gezeten. Die passie zet hij voort want bij ARC Amstelveen is Marcel coach en trainer van het jeugdteam. Zijn team is al kampioen geweest.

 

Marcel is actief in de fitnesswereld als jurylid, dit ook op de internationale wedstrijden. Hij is de handyman bij Beuving Lifestyle en staat bekend om zijn gezonde recepten en kookkunsten à la Kokkie Marcelino. 

Marcel en Jolanda hebben in 2007 een prachtige dochter gekregen genaamd Roosje. Op 11-11-2011 zijn ze na 11 jaar samen in het huwelijk getreden.

"Sport is onze grootste hobby en passie. En nu na al die jaren (we bestaan 18 jaar) in een prachtig pand aan de rand van Mijdrecht met een fantastisch uitzicht op de “Driehoek” en een prachtige skyline van licht.

We zijn ontzettend blij met ons moderne fitnesscentrum die iedereen zoveel meer kan bieden. Kom gerust eens een kijkje nemen!"

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even binnen lopen of bel naar:

0297-531967, WhatsApp naar: +31684575052 of mail naar Beuving Lifestyle

Ons verhaal: Over
bottom of page