top of page

YES... It's me!

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023


Mijn naam is Jolanda en bijna iedereen weet dat ik graag mensen help. Is dit wel met Fitness/krachttraining dan wel met Bodyflow (combinatie van yoga, Pilates, ballet en Tai Chi) maar ook help ik mensen met Transformation Cupping!

Wat ik in een korte tijd heb meegemaakt is boven mijn verwachting! Ik vind het gewoon fijn om mensen verder te helpen, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Something for You’re mind, body & soul en ja…

​Wat is nou cuppen?

Tijdens een cupping massage komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt zuurstofrijk bloed, de boel gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief, minder verstoring en dichter bij jezelf.

​Zoals gezegd is dit anders dan normale cupping, omdat het een speciale techniek betreft, gericht op het duidelijk leren voelen van de blokkades (manuele therapie) met de Oosterse en Chinese geneeskunde en een stukje Hawaïaans, waarbij natuurlijke voeding dient als medicijn en geneeskunde “new style” als achtergrond. “New style” kun je zien als deze “detox” combinatie.

​Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen. Het is pas wetenschappelijk bewezen dat onze cellen ook emoties opslaan. En zo kan dat vallen met de fiets nog jaren lang in het geheugen zitten in de cellen rondom de knieën.

Hoe fijn dat dit hiermee los kan komen en gewoon vanzelf afvoerd wordt zodat jij je ineens veel “lichter” gaat voelen.

Je hebt letterlijk en figuurlijk oude bagage losgelaten.

​De resultaten van TC zijn ongekend. Wanneer afvalstoffen verwijderd worden, kan het lichaam weer herstellen en het zelfgenezend vermogen optimaal worden geactiveerd.

Wat de klachten ook zijn, denk aan Transformational Cupping.

Stuur me gerust een berichtje als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken :0)


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Pinksteren

Beste leden, Wij zijn 1e pinksterdag gesloten 2e pinksterdag zijn wij geopend van 8.00 tot 13.00 uur Fijne pinksterdag! Team Beuvinglifestyle

Vakantie tijd!

Houdt u de agenda voor de lessen in de gaten? Wegens de vakantie vervallen er een aantal lessen ☀️

Comentários


bottom of page